Skaraborgs Sjukhus, M3, Administration M3

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare på grav vik t o m augusti 2020 till njurmedicinska kliniken i Skövde

Verksamhetsområde M3 är ett brett och spännande verksamhetsområde som består av verksamheterna Hud, Infektion, Njurmedicin och Kardiologi. Enheten för vårdhygien ingår också i verksamhetsområdet. Vi har såväl mottagningar som vårdavdelningar. Till våra verksamheter kommer patienter från hela Skaraborg. Hos oss arbetar drygt 350 duktiga medarbetare som sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare etc. Vi har fokus på utveckling och jobbar aktivt med förbättrings- och processarbete, med patienten i centrum.

Vad kommer du att få arbeta med?

I arbetet som medicinsk sekreterare på njurmedicinska kliniken får du i huvudsak arbeta med medicinsk dokumentation, posthantering, remisshantering, registreringar i vårt patientadministrativa system, telefonservice etc. Arbetet är omväxlande och du ges möjlighet att arbeta såväl självständigt som i team.  Vi värdesätter också ditt egna driv och utvecklingsfokus.

Kvalifikationer

Du har-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska språket. Vi ser att du är en van användare av olika IT-verktyg, gärna journalsystemet Melior och Elvis. 

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strukturerad, flexibel, ansvarskännande och som har lätt att samarbeta med andra människor. Vi värdesätter även nytänkande, kreativitet och att du är öppen för förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi intervjuar löpande

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka, 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6629
Kontakt
  • Lars Nilsson, enhetschef, Tel 0769402924
Facklig företrädare
  • Vision, Tel 0500 - 43 19 44
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2019-12-17

Tillbaka till lediga jobb