Närhälsan Krokslätt vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Krokslätt vårdcentral ligger i Mölndal, på gränsen till Göteborg. Mölndals stad växer och så gör även vårdcentralen. Vi är ca 35 medarbetare som tillsammans tar hand om drygt 11700 listade patienter. Alla medarbetare har hög kompetens, stort engagemang och värnar om tvärprofessionellt samarbete för patienternas och verksamhetens bästa. Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och utifrån Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om arbetet

Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt med mottagningsarbete för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du träffar patienter i alla åldrar och får möjligheten att vara delaktig i ett spännande och stimulerande arbete där du gör skillnad både för patienter och verksamheten.

Du möter och konsulterar med patienter både på telefon och mottagning. Andra arbetsuppgifter är uppföljning av blodtryckspatienter, omläggningar och arbete på vårt labb. Du kommer även att arbeta på vår lättakut som är öppen för drop-in dagligen 8-11.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av primärvård.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Som person är du glad och positiv, har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du kunna ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter samtidigt som du ser till helheten. Du gillar förändringsarbete och att hitta nya lösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6217
Kontakt
  • Ulrika Turesson, Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 31 94 14
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Tillbaka till lediga jobb