Södra Älvsborgs Sjukhus, Barn- och ungdomsmottagning Viskan

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du vara med att utveckla den Nära Vården för barn och ungdomar i Borås Stad och Bollebygds kommun?

Vi söker dig som vill arbeta på en trivsam barn- och ungdomsmedicinsk öppenvårdsmottagning i fräscha lokaler centralt i Borås. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med erfarna barnsjuksköterskor, barnläkare, psykolog, dietist och medicinska sekreterare. Vi har ansvar för barn och ungdomar 0-17 år i Borås stad och Bollebygds kommun med ett patientunderlag på cirka 26 000 barn.

Arbetet är ett vikariat tom 2020-08-31.

I mottagningsarbetet ingår att följa barn med kroniska sjukdomar som astma/allergi, obesitas, magtarmsjukdomar, njursjukdomar och tillväxtrubbningar. På mottagningen har medarbetarna stor möjlighet att planera sitt eget patientarbete.

Barn- och ungdomskliniken består av sex öppenvårdsmottagningar, dagvårdsavdelning, barnavdelning, neonatalavdelning, lekterapi samt akutmottagning. Upptagningsområdet består av cirka 75 000 barn och ungdomar.

Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta inom barn- och ungdomsmedicin med sedvanliga arbetsuppgifter som exempelvis telefonrådgivning, provtagning mm.

Vem är du?
Du är en erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom som tycker om att arbeta med barn, ungdomar och deras familjer. Du har goda kunskaper i det svenska språket och behärskar du ytterligare något språk är det meriterande. Som person har du hög ansvarskänsla, god social kompetens och samarbetsförmåga. Då enheten är under utveckling är det av stor vikt att du har ett intresse och engagemang för utvecklingsarbete. Specialistkompetens är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värnar om allas trygghet och begär därför utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig tvärprofessionellt teamarbete i en utvecklingsorienterad organisation, där dina idéer och erfarenheter tas tillvara. Du kommer att arbeta tillsammans med flera olika professioner, med en hög samlad kompetens, som tillsammans arbetar med helheten för våra barn- och ungdomar. Det är viktigt för oss att du trivs på din arbetsplats och vi värnar om våra medarbetares hälsa. Därför erbjuder vi dig förmåner och hälsofrämjande friskvårdaktiviteter.

Läs mer på http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/formaner-for-dig-som-medarbetare/

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6208
Kontakt
  • Victoria Gerdin, Vårdenhetschef , 0700-82 53 60
Facklig företrädare
  • Kari Nilsson, Vårdförbundet , 033-616 36 86
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-12-08

Tillbaka till lediga jobb