Habilitering & Hälsa, Kansli, Skövde

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Förvaltningen har drygt 1 000 anställda. Förvaltningskansliet finns i Skövde och Göteborg. HR-funktionen är en stödfunktion till kärnverksamheten och ledningsfunktionen. HR-funktionen består i dagsläget av HR-chef samt 6 medarbetare som tillsammans stödjer organisationen i HR relaterade frågor såväl strategiskt som operativt. Nu utökar vi med ytterligare en HR-specialist i vår HR-grupp.

Arbetsuppgifter
Som HR-specialist kommer du att vara ett verksamhetsnära stöd och arbeta konsultativt med råd och stöd till förvaltningens chefer i frågor som rör hela HR-området inom områdena:

- Arbetsmiljö och rehabilitering
- Kompetensförsörjning
- Arbetsrätt och samverkan
- Lön och avtal

Rollen som HR-specialist innebär ett mycket självständigt och utvecklande arbete som erbjuder varierande, stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss har du möjlighet att utveckla ditt operativa och konsultativa arbetssätt samt arbeta tillsammans med våra HR-strateger inom olika strategiska uppdrag. Du kommer också att ingå i verksamhetens lednings- och samverkansgrupper.
Vår verksamhet finns inom hela Västra Götaland vilket innebär att det ingår regelbundna resor i tjänsten

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom HR/personal- och arbetslivsfrågor eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har några års erfarenhet av självständigt arbete inom HR-området samt erfarenhet av arbete med konsultativt stöd till första linjens chefer. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet.
Vi tror att tjänsten passar dig som är driven, flexibel och har en god initiativförmåga. Du är serviceinriktad och tydlig, har en pedagogisk förmåga samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är viktigt att du är prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt
Rekryteringen sker löpande vilket kan innebära att du blir kontaktad innan ansökningstiden gått ut.
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6205
Kontakt
  • Susanne Ringström Lidén, HR-chef,, 0702-65 27 53
Facklig företrädare
  • Annica Hagman, Vision,, 0700-82 23 00
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-25

Tillbaka till lediga jobb