Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurolog- och rehabiliteringskliniken, Strokeenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Som undersköterska hos oss får du möjlighet att följa människor som drabbats av akut förlust av tal eller rörelseförmåga och deras utveckling och kamp att få tillbaka sina förmågor. Detta kan ske på allt från några sekunder till flera veckor och din insats är viktig för patienten. Arbetet bedrivs i team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator. Teamarbetet sker med dagliga möten och samarbetet är centralt för att kunna erbjuda patienten de bästa möjligheterna utifrån sina egna mål. Patientens mål ligger till grund för arbetet på avdelningen och vi har ett personcentrerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling på avdelningen och att du ska känna dig trygg på avdelningen. Du erbjuds därför fyra veckor bredvidgång med stöttning av en erfaren undersköterska vilket följs upp under första året. Vi strävar efter att all personal ska ha genomgått Strokenålen inom ett år efter anställning.

Om oss
På Strokeenheten bedrivs vård av patienter som drabbats av stroke och TIA. Här har du möjlighet att följa strokepatientens väg från det akuta insjuknandet till hemgång, från avancerad akutsjukvård som trombolys till rehabilitering efter den akuta fasen. Stroke är en av de största folksjukdomarna och vården av patienter med stroke går snabbt framåt och med nya behandlingsmetoder. Utvecklingen på SÄS sker med hjälp av strokeprocessen där man arbetar efter de nationella riktlinjerna.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet inom strokevård med trombolysbehandling och/eller rehabilitering är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet då du arbetar i team, du tar egna initiativ och är med och bidrar i team- och förbättringsarbeten.

Övrigt
Bifoga utbildningsintyg i din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6204
Kontakt
  • Anders Ramkrans, vårdenhetschef, 033-616 40 53
  • Sara Davidsson, vårdenhetschef, 033-616 40 52
Facklig företrädare
  • Ann Gustafsson, Kommunal, 033-616 39 00
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Tillbaka till lediga jobb