Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri, neurologi, habilitering, DART

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Dart är ett kommunikations- och dataresurscenter för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Dart utreder och genomför utprovning av kommunikationsstöd, informerar, handleder och utbildar samt bedriver forskning och utveckling inom området alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Tillgänglighet och delaktighet är centrala begrepp i verksamheten.

Varierade arbetsuppgifter ger god möjlighet till utveckling av kompetens inom området kommunikation och teknik. Du kommer att få mycket erfarenhet av kommunikationsutredningar på specialistnivå och även handledning och undervisning.

Om arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av utredning, utprovning, information, handledning och utbildning inom området alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Arbete i forsknings- och utvecklingsprojekt kan förekomma. Resor ingår i arbetet.

Om dig
Du ska ha en logoped legitimation. Du har erfarenhet av arbete med alternativ och kompletterande kommunikation och teknik samt olika kommunikationsstöd.

Vi söker dig med erfarenhet av habilitering för barn, ungdomar och vuxna. Kompetens och erfarenhet av de metodkurser och utbildningar som ges på Dart är meriterande. Erfarenhet av handledning och undervisning är också meriterande.

Du är en engagerad, flexibel och kreativ person med god förmåga att planera och dokumentera ditt arbete. Du är intresserad av teknik och har lätt för att snabbt sätta dig in i låg- och högteknologiska kommunikationssystem. Du är självständig och tar initiativ och tycker om att driva och genomföra processer i nära samverkan med och respekt för andra, det vill säga patienter, medarbetare och kursdeltagare. Du är lyhörd och tycker om att förmedla kunskap och handleda andra.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6202
Kontakt
  • Tf enhetschef, Agneta Berntsson, 070-201 69 32
Facklig företrädare
  • SRAT, Åsa Fyrberg Fridlizius, 031-343 76 51
  • SACO, Tom Fidler, 031-343 76 31
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Tillbaka till lediga jobb