Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologavdelning 30

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Vi är en urologisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vår verksamhet omfattar allt från stor öppen kirurgi till robottassisterad titthålskirurgi. Vi tar också emot ett stort antal patienter från Akut- och olycksfallsmottagningen.

Vårt mål är att du som sjuksköterska ska kunna koncentrera dig på dina sjuksköterskeuppgifter och därför har vi en vårdplaneringssjuksköterska och en receptarie på avdelningen alla vardagar.

För att lyfta omvårdnadskompetensen och arbeta utifrån ett vårdvetenskapligt perspektiv har vi precis tillsatt en funktion på 50% med en omvårdnadsutvecklande specialistsjuksköterska. Denna funktion ska utgöra ett stöd och vägledning för sjuksköterskor som vårdar patienter för att säkerställa en god, säker och jämlik vård samt säkerställa utveckling av omvårdnaden.

Vi är ett gott gäng som med kunskap och humor som vill skapa den bästa möjliga vård för våra patienter.

För att hålla en hög kunskapsnivå och ge urologpatienten bästa möjliga vård är det viktigt att du som sjuksköterska hos oss får möjlighet till vidareutveckling och utbildning. Verksamheten anordnar med jämna mellanrum en grundläggande urologisk internutbildning som sträcker sig över en termin och vi ser¨gärna att alla sjuksköterskor läser Urologisk omvårdnad 15 högskolepoäng. Tjänsten omfattar dag-, kväll-och helgtjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem.

Om arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på urologen är mycket utvecklande och omväxlande. Omvårdnadsarbetet för sjuksköterskan är på avancerad nivå med mycket av både självständigt arbete och teamarbete. Patientbemötande är naturligtvis i fokus och du kommer att ha mycket kontakt med patienter, anhöriga och andra vårdinstanser. 

Om kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta på sjukhus och gärna inom urologisk eller annan kirurgisk verksamhet. Vi söker medarbetare och kollega som kan bidra till en positiv stämning och ett gott arbetsklimat. Vi välkomnar idéer och utveckling av vår arbetsplats från våra medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6193
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anna Richardson , 031-3427660
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Wettergren , 031-3423350
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2020-01-12

Tillbaka till lediga jobb