Kungälvs Sjukhus, Medicinsk teknik

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen. Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö. Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.
Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Välkommen till MT på Kungälvs sjukhus
På Medicinsk teknik arbetar åtta ingenjörer och två tekniker med att kvalitetssäkra den medicinska tekniken. Vi jobbar inom bland annat ambulans-, intensivvårds-, operations- och radiologiverksamhet. Våra kunder är idag i första hand Kungälvs sjukhus, Angereds Närsjukhus och Närhälsan i vårt upptagningsområde. Den nya organisationen, Sjukhusen i väster, innebär att verksamheter på Frölunda Specialistsjukhus och Alingsås lasarett kan komma att bli våra kunder i större utsträckning. Här ingår också nya Högsbo specialistsjukhus som skall ersätta Frölunda Specialistsjukhus år 2023. Kungälvs sjukhus är nu i färd med att flytta in i nya vårdavdelningar.
Då en av våra ingenjörer har fått nytt uppdrag inom Sjukhusen i väster, söker vi en ersättare.

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, har god servicekänsla och välutvecklad samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan ta dig an uppgifter av varierande karaktär, att du är van vid självständigt arbete och fungerar bra i samarbete med kunder, leverantörer och andra parter såsom IT- och fastighetsförvaltning. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt.

Vi erbjuder dig
Ett varierande ansvarsfullt arbete med medicinteknisk utrustning främst inom operation och intensivvård. Det är bland annat anestesiarbetsstationer, intensivvårdsventilatorer, transportventilatorer, diatermiutrustning, endoskopiutrustning, bildhanteringssystem mm.
Tänkbara arbetsuppgifter beroende på kompetens och intresse är också MT-koordinator, regionalt inköpsarbete, MT-representation i byggprojekt och utbildning av vårdpersonal.

Kvalifikationer
Högskoleingenjör eller motsvarande nivå, gärna med inriktning mot medicinteknik, elektronik/data. Vi vill att du har ett praktiskt handlag och erfarenhet av tekniskt servicearbete, gärna inom medicinsk teknik.

Språkkunskaper:

  • Svenska; flytande i tal och skrift
  • Engelska; tillräckliga kunskaper för att kunna tillgodogöra dig servicemanualer och servicekurser. 

B-körkort erfordras.

Övrigt
Då vi gör löpande intervjuer och urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6081
Kontakt
  • Kenth Frisk, enhetschef, 0700-823381, e-post: kenth.frisk@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Jessica Andersson, Sveriges Ingenjörer, 0303-98476 e-post: jessica.a.andersson@vgregion.se
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Tillbaka till lediga jobb