Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?
Inom Radiologin träffar vi varje dag hundratals patienter som ska genomgå olika undersökningar. Vi kan erbjuda dig som undersköterska en kreativ arbetsplats där du kan utvecklas! Vi finns på Östra-, Mölndals- och Sahlgrenska sjukhuset och söker nu undersköterskor till alla tre sjukhustomterna.

Vill du veta mer? https://www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-4/radiologi/

Vad får du jobba med?
Som undersköterska arbetar du i team med röntgensjuksköterska och läkare. Tillsammans arbetar ni utifrån de olika kompetenserna ni har men också utifrån patientens unika förutsättningar och behov. I ditt arbete kommer det att ingå att förbereda och assistera vid röntgenundersökningar med främsta uppgift att se till att patienten har det bra före, under och efter undersökningen. Receptionsarbete såsom att ta emot patienter, registrera röntgenremisser med mera kan förekomma. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt och det innebär att du kommer att arbeta dag/kväll/helg/natt.

Varför ska du välja oss?
Patientmöten, teamarbete och att vi jobbar med den senaste tekniken kommer att göra ditt jobb spännande och utvecklande. Inom radiologin lär vi oss mycket av varandra då vi har med oss olika erfarenheter och bakgrund. Det är viktigt för oss att känna arbetsglädje och trivas med kollegorna.

Kan du vara den vi söker till någon av våra team?
Du är utbildad undersköterska med några års erfarenhet och vill tillsammans med oss driva radiologin framåt i en spännande utveckling. Det är värdefullt för oss att du har ett driv att ständigt utveckla dina förmågor och arbetssätt. Som undersköterska ska du vara trygg, stabil och kunna vara flexibel och kreativ i ditt arbete och anpassa dig till ett varierande tempo. Du trivs att samarbeta med andra och är bra på att kommunicera vilket är en stor del av arbetet inom radiologin då du har mycket kontakter med både patienter och annan personal på sjukhuset. Det är viktigt att du som börjar hos oss har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera arbete av en god kvalitet. Har du erfarenhet av arbete vid en radiologisk avdelning är det meriterande men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan och har du frågor så är du välkommen att höra av dig till någon av oss! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi kommer göra urval och kalla till gruppintervju löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5687
Kontakt
  • Vårdenhetschefer Östra: Christina Reichler, 070-082 40 80
  • Vårdenhetschef Mölndal: Senada Bektesevic Lukovic , 070-082 56 63
  • Vårdenhetschef Sahlgrenska: Lena Larsson , 072-450 56 25
  • Mammografi: Alexa Freiin von Wrangel , 076-127 62 98
Facklig företrädare
  • Kommunal, Eva Tarsalainen , 031-342 71 50
Publicerat 2019-10-15
Sista ansökningsdag 2019-10-29

Tillbaka till lediga jobb