Närhälsan Lerum vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Närhälsans kärnvärden är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande och dessa är våra ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Om arbetet

Vi söker nu en distriktssköterska/barnsjuksköterska till vår barnavårdscentral. Detta då en av våra medarbetare flyttar till en annan del av Sverige. Arbetet är självständigt och omväxlande. Dina arbetsuppgifter kommer att vara barnhälsovårdsuppgifter som mottagningsarbete, rådgivning, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper. Du kommer också handleda studenter.

Om oss

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Lerum vårdcentral. Vi erbjuder dig en välfungerande vårdcentral som är centralt belägen i Lerum, cirka 20 minuter med tåg eller bil från Göteborgs centrum. Hos oss finner du ett 50-tal kreativa medarbetare inom olika yrkeskategorier med hög kompetens och stort engagemang.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Lerum vårdcentral: http://www.narhalsan.se/Lerumvardcentral

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från tidigare arbete på BVC är meriterande.

Du är engagerad och trygg i din arbetsroll. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

Körkort erfordras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 mars
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5629
Kontakt
  • Eva Johansson, Enhetschef, Tfn 0302 - 551 37
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0738 - 42 37 73
Publicerat 2019-11-26
Sista ansökningsdag 2019-12-20

Tillbaka till lediga jobb