Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta med specialiserad kirurgi inom både öppen- och slutenvård? Då har vi tjänsten för dig!

Kirurgi Östra bedriver specialiserad kirurgi för hela Västra Götalandsregionen och delvis för hela Sverige. Vi har tre slutenvårdsavdelningar och en omfattande öppenvård. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få lära dig något nytt varje dag och få stor kompetens inom kirurgisk vård.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Du kommer att arbeta både inom sluten- och öppenvård, på Avdelning 351 och på Kirurgimottagningen. Avdelning 351:s huvudinriktning är kolorektal kirurgi, såväl akut som elektiv. Som sjuksköterska kommer du att vårda både nyopererade och akutsökande patienter i ett stundtals högt tempo.

På Kirurgimottagningen kommer du att arbeta som kontaktsjuksköterska för patienter i den kolorektla cancervårdkedjan, telefonrådgivning, assistera vid läkarbesök och ha egen mottagning.

Vi vill att du som ny hos oss ska få en trygg start och vi anpassar din introduktion efter dina förkunskaper.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet av kolorektalkirurgi eller annan kirurgisk verksamhet och/eller mottagningsarbete är meriterande. Förmåga till självständigt arbete och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper som gör att du kommer att passa bra in hos oss.

Vill du ha ett utvecklande och meningsfullt arbete med härliga och positiva kollegor, så ska du söka dig till oss. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden, så sök gärna redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5613
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Pär Lindvall , 031-343 40 51
  • Enhetschef, Anna Newmark , 031-343 40 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monika Teräs , 031-343 79 60
Publicerat 2019-10-24
Sista ansökningsdag 2019-11-07

Tillbaka till lediga jobb