Regionservice, Mölndal

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som konferenskoordinator är du vårt ansikte utåt och vi söker nya medarbetare med känsla för service och gott bemötande.

Event och mötesservice är en del av Regionservice som bidrar till Västra Götalandsregionens vision om det goda livet. Genom våra kunskaper inom konferens, möten och event bidrar vi till att arrangemangen uppfyller sitt syfte och blir effektivt administrerade. Som konferenskoordinator gör du skillnad i människors vardag genom ditt goda bemötande och din förmåga att ge god service. 

Arbetsbeskrivning
Du blir en viktig del av ett positivt team på idag 11 personer som administrerar, bokar, planerar och följer upp konferenser, kongresser, event och utbildningar på uppdrag av Västra Götalandsregionens förvaltningar. Vi hjälper våra kunder genom alla steg i planeringsarbetet, genomförandet och uppföljning. Du erbjuds ett mycket självständigt och varierande arbete med stor möjlighet att med kollegor och kunder medverka i utveckling av tjänsten. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat: 

 • Projektsamordning av konferenser, kongresser, event, utbildningar och sociala arrangemang
 • Deltagarhantering
 • Samordning och framtagning av trycksaker och hemsidor
 • Bemanning och koordinering på plats vid arrangemang
 • Ekonomisk budgetering och uppföljning av arrangemang

För att ge god service i rollen som konferenskoordinator behöver du:

 • ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete mot uppställda mål
 • vara positiv, kreativ och lösningsorienterad samt att du drivs av att ge god service och att leverera med högsta kvalitet
 • ha god förmåga att skapa kontaktnät och förtroendefulla relationer
 • vara noggrann, flexibel och ansvarstagande

Du har minst gymnasieutbildning som är relevant för arbetsuppgifterna samt flera års erfarenhet av planering och koordinering inom möten av olika slag. Du har mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift och är serviceinriktad. Goda kunskaper i engelska, eftergymnasial utbildning med inriktning konferens/evenemang och kunskap om Västra Götalandsregionens verksamheter är meriterande. 

Tjänsten är på heltid där arbetet oftast är förlagt till kontorstider, måndag till fredag. Vid vissa arrangemang förutsätter dock tjänsten att du kan arbeta på kvällar och i vissa fall även på helger.

Till den här tjänsten tillämpas sex månaders provanställning. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5612
Kontakt
 • Åsa Björk, Servicechef, 070-788 20 01
Facklig företrädare
 • Vision: Ingegerd Hermansson, 073 - 444 53 30
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tillbaka till lediga jobb