Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Mottagningen, som är en del av kliniken Gullspång - Töreboda, ligger belägen i Töreboda vid Göta Kanal mellan Vänern och Vättern med närhet till de natursköna Tiveden. Vi har fina möjligheter till fritidsaktiviteter som exempelvis simning, ridning och golf. Kommunikationer är goda med bl a järnvägen Stockholm-Göteborg.

Vid mottagningen i Töreboda arbetar fem tandläkare, tre tandhygieninster och åtta tandsköterskor. Den samlade odontologiska erfarenheten och kompetensen är mycket stor.

På vissa orter erbjuder vi också extra förmånliga lönevillkor enligt särskild modell.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undersöka och behandla såväl barn som vuxna och du kommer att arbeta med Frisktandvård. Du får också möjligheter till kompetensutveckling

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Då vi har många tunga patientfall är mångårig erfarenhet  i protetik särskilt meriterande.

Förutom odontologisk kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga samt positivt och trevligt förhållningssätt till arbetskamarater och patienter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/4402
Kontakt
  • Klinikchef Lars Jönsson, 070-49 47 461
Facklig företrädare
  • TT Carina Bergman, 0505-183 90
Publicerat 2013-12-12
Sista ansökningsdag 2014-01-12

Tillbaka till lediga jobb