Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk Patologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Klinisk patologi är en laboratoriemedicinsk verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4. Klinisk patologi har ansvar för diagnostik av cell- och vävnadsprover från patienter inom sjukhus- och primärvård i Västra Götalandsregionen. Laboratoriet förfogar över ett brett spektrum av analysmetoder, och inom ett flertal medicinska specialområden har vi företrädare med särskild kompeten och erfarenhet.  Verksamheten är ackrediterad av SWEDAC enligt ISO 15189 och har högt ställda krav vad gäller diagnostisk kvalitet och medarbetarnas kompetens. Verksamheten präglas av förändringsarbete med införande av nya tekniker och metoder, samt ett utvidgat regionalt samarbete. Bland våra uppdragsgivae finns kliniker och mottagningar från såväl bassjukvård som högspecialiserad vård. vi samarbetare med laboratorier såväl i sverige som utomlands. vid sidan om det klinskt inriktade arbetet bedrivs även konferensverksamhet, forskning och undervisning i samverkan med Göteborgs universitet. Inom verksamheten arbetar ca 180 medarbetare med huvudsakliga kompetenser som läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker och medicinska sekreterare. 

Om arbetsuppgifter
Som assistent/heromarapportör är du en viktig del i verksamheten. Arbetsuppgifterna är fördelade mellan att dels fungera som ett kvalificerat administrativt chefsstöd till sektionschef och dels som heromarapportör.

Du har stora möjligheter att planera och utforma ditt arbete tillsammans med sektionschef. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att självständigt handlägga administrativa uppgifter såsom:
- Mötes- och e-posthantering för sektionschef
- Vanligt förekommande administrativa uppgifter på uppdrag av sektionschef
- Heromarapportering - Rese- och konferensbokning.

Om dig
Vi söker dig som har fullständig gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Krav är att du har mycket goda kunskaper i Office och dess applikationer inklusive e-postsystem samt Excel.

Erfarenhet av att ta fram presentationer samt att kunna presentera/vara föredragande för grupper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom kommunikation och dokumentation är dina främsta arbetsredskap. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av Heroma eller motsvarande Personal- och löneadministrativt system är önskvärt. 

Vi söker dig som trivs i en omväxlande och utvecklande miljö. Du är serviceinriktad med gott bemötande, noggrann och positiv. Du har integritet och är van att ta egna initiativ. Du har även god organisationsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du är trygg i din arbetsroll där du har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5593
Kontakt
  • Enhetschef Verksamhetsstöd, Marianne Sundling, 070-434 27 89
Facklig företrädare
  • Vision, Sandra Novakovic, 070-082 57 02
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Tillbaka till lediga jobb