Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning Barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du ha världens mest fantastiska och utmanande arbete? I så fall kan vi erbjuda dig just detta!

På Barnintensiven (BIVA) vårdas barn och ungdomar, som behöver specialistsjukvård inom intensivvård. Vi är centrum för transplantation och har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin. Förutom det har vi subspecialiteter inom bland annat medicin, kirurgi, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande. När det oväntade händer och människor får en annan livsresa än de tänkt sig - då finns vi där och tar hand om hela familjen.

På BIVA arbetar vi patientcentrerat kring barn och familj i team om specialistutbildade sjuksköterskor, barn- och undersköterskor och läkare. Dessutom ingår farmaceuter och fysioterapeuter.

Vi har också en intermediärvårdsavdelning (BIMA). Där vårdas barn som inte kräver intensivvård, men ändå har behov som inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Våra IVA-platser och IMA-platser bemannas dygnet runt, året om. Patienternas åldrar varierar från nyfödda upp till 18 års ålder. Inom ett år flyttar vi in i vårt nya TBS (tillbyggda barnsjukhus).

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga intensivvårdssjuksköterskeuppgifter. I arbetet som barnintensivvårdssjuksköterska här hos oss, är ingen dag den andra lik. Arbetet är utmanande, spännande och roligt. Vi försöker alltid göra dagarna till de bästa och vi gör skillnad för barnet och dess familj.

Vi tillämpar individuell lönesättning och schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, intensivvård eller anestesi. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom intensivsjukvård eller barnsjukvård. Vi söker dig som är glad, positiv och gillar att arbeta tillsammans.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad. Kom gärna på besök, så visar vi dig vår roliga arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Indviduell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5591
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Mattsson, 070- 020 59 70
  • Vårdenhetschef, Malin Larsson, 070- 082 59 98
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sofia Olovsson, 031- 343 45 28
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-12-31

Tillbaka till lediga jobb