Närhälsan Sävedalen rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Sävedalen rehabmottagning startade sin verksamhet 1 december 2015 och ingår i Vårdval rehab. Enheten är belägen i centrala Sävedalen i fina lokaler. På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, logoped och kanslister tillsammans som team där alla gör sitt yttersta för att den som söker oss skall känna tillit och förtroende, vara delaktig, välinformerad och känna sig nöjd med sitt besök.

Om arbetet

Merparten av de som söker till oss har besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska besvär eller smärt- och stressrelaterade besvär. Arbetet är självständigt och omväxlande. Vanliga arbetsområden är handskador, problematik kring smärta, stressrelaterade besvär, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Aktivitets- och funktionsbedömningar, bostadsanpassningar samt handledning av student ingår också i vårt uppdrag. Vi tar emot personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen men vid behov erbjuds hembesök.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av öppenvård. Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete. Erfarenhet av och utbildning i neurologi och psykisk ohälsa är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten.

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 1 år, heltid med möjlighet till deltid.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5588
Kontakt
  • Maria Östman, Enhetschef, 0313450680
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist Sveriges arbetsterapeuter , 0322 - 22 62 85
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Tillbaka till lediga jobb