Närhälsan Fristad Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad av ett omväxlande, intressant och utvecklande arbete knutet till olika arbetssituationer så har vi jobbet för dig!

Om arbetet
Dina uppgifter kommer att vara alla förekommande arbetsuppgifter inom ramarna för handledning och allmänmedicin. Som distriktsläkare på vårdcentral arbetar du med patientmottagning i nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykolog/psykoterapeut. Alla våra medarbetare har hög kompetens, stort engagemang och en väl utvecklad teamanda.

Du får frihet att planera arbetet vad gäller tid och innehåll samt att du erbjuds god möjlighet till personlig och individuellt anpassad kompetensutveckling. Det kommer finnas möjlighet att handleda på vår utbildningsvårdcentral och även arbeta med digitala vårdmöten via Närhälsan Online som båda är kopplade till Fristad vårdcentral.

Om oss
Hos oss finns Västra Götalands nya kliniska utbildningscenter för Närhälsan och omfattar även en tränings- och simuleringsenhet. Närhälsan Fristad vårdcentral anser att utveckling och utbildning är viktigt. Vi har utvecklat en ny modell för att introducera läkare från EU. Arbetsmodellen har blivit en förebild för läkarintroduktionen i Västra Götalandsregionen.

Specialuppdraget för Närhälsan Fristad vårdcentral startade 2013 i samband med en rekryteringssatsning för allmänspecialister, med syftet att kunna få en hög kvalitet under introduktions- och utbildningsprocessen. Våra distriktsläkare är erfarna handledare som ser handledning som en mycket stimulerande och positiv arbetsuppgift.

Här kan du läsa mer om utbildningsvårdcentralen: http://karriarlakare.se/presentation/narhalsan-i-fristadtvafaldigt-prisad-utbildning-nyckel-till-effektiv-primarvard/

Närhälsan Fristad vårdcentral ligger ca 1 mil från Borås med ett upptagningsområde på drygt 10.300 invånare. Här arbetar vi i väl fungerande team, ca 35 medarbetare, på en trivsam arbetsplats. Vi finns nära naturen och har Fristad Folkhögskola en kort promenad bort, där det finns möjlighet att äta god husmanskost till lunch. Fler restauranger finns att tillgå.

Om dig
Du som söker är specialistläkare i allmänmedicin med lång erfarenhet inom yrket. Vi värdesätter egenskaper som god empatisk förmåga, noggrannhet och flexibilitet. Ett professionellt bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet för dig.

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga distriktsläkaruppgifter och eventuellt vill kombinera det med handledaruppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5583
Kontakt
  • Ulrika Classon, Vårdcentralchef, Tel. 070-637 64 00
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarföreningen, Tel. 073-569 90 43
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-11-10

Tillbaka till lediga jobb