Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti och ortodontilab, Borås

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Vid specialistkliniken för ortodonti i Borås är vi 19 medarbetare. Vi har också ett eget dentaltekniskt laboratorium med tjänst för 3 tandtekniker. Ortodontikliniken är remissinstans för allmäntandvården och hälso- och sjukvården. Det finns ett stort och nära samarbete kring multidisciplinära patienter. I Borås finns alla specialiteter representerade.

Vi har nu äntligen flyttat in i vår nya klinik i centrala Borås! Vi har nya fina lokaler med helt ny utrustning. Pendlingsmöjligheterna är mycket bra då kliniken ligger nära Resecentrum.

Arbetsuppgifter
Ortodontisk specialistbehandling av barn och vuxna. Delegerat arbete med våra duktiga ortodontiassistenter. Konsultationsverksamhet till allmäntandvården (FTV och privattdl) . Medverka i utbildning till allmäntandvården och klinikens fortlöpande utvecklingsarbete. Delta i behandling av patienter som kräver multidisciplinärt omhändertagande.

Kvalifikationer
Specialisttandläkare i ortodonti.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är noggrann, strukturerad och vill bidra till ett gott arbetsklimat- både på och utanför kliniken- samt att du har förmåga att samarbeta med andra.

Även du som är under ST/PG-utbildning och beräknas bli klar under 2020 är välkommen med ansökan.

Välkommen med din ansökan till textil- och konststaden Borås!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5501
Kontakt
  • Klinikchef/övertandläkare Ann-Cathrin Johnsson, 0733- 64 00 37
  • Klinikkoordinator Susan Hidstrand, 010 - 441 93 35
Facklig företrädare
  • TT Carina Bergman, 010-441 71 90
Publicerat 2019-10-11
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Tillbaka till lediga jobb