Folktandvården, Partille

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar med mycket undersökningar och har ibland assistans av tsk i planerade us-pass. Du utvecklar hela din kompetensprofil i teamsamarbete med tandsköterskor och tandläkare.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Allmäntandvården i Partille är Regionens största klinik med ca 50 medarbetare. Kliniken ligger mitt i centrum, granne med köpcentret Allum. Kommunikationerna inom kommunen och med Göteborg är mycket goda. Det tar 10 minuter till centrala Göteborg med tåg, buss eller bil.

Vi har en arbetstidsmodell där man arbetar en kväll i veckan till klockan 19.00. Vår klinik är en VFU-klinik, d v s vi har både tandhygienist- och tandläkarstudenter. Det är en stor klinik så att gilla att arbeta i en fartfylld miljö med många arbetskamrater är ett måste för att trivas hos oss.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens i samarbete med våra tandläkare för terapiplanering och behandling. Självklart har du intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du kliniken och hela Folktandvården inför alla patienter. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Dessa intervjuer är planerade from  2019-10-14 måndagar, torsdagar, fredagar. Vi berättar gärna mer om vårt arbetssätt  och våra och dina förväntningar  när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5487
Kontakt
  • Klinikkoordinator: Britt Axelsson, 070-509 60 99
Facklig företrädare
  • SRAT: Dardana Gashinus, 010-441 98 30
  • Vision: Annelie Sandell, 070-204 71 72
Publicerat 2019-11-07
Sista ansökningsdag 2019-11-20

Tillbaka till lediga jobb