Regionhälsan, Barnmorskemottagningen Brämaregården

Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Vi söker nu en barnmorska till Brämaregården barnmorskemottagning.

Om oss

Brämaregården barnmorskemottagning är en del av område M4 som bland annat omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Vi arbetar med ständiga förbättringar och tar vara på din initiativkraft.

Barnmorskemottagningen Brämaregården ligger på Hisingen, med Närhälsans vårdcentral i angränsande lokaler. Området är mångkulturellt med människor från världens alla hörn, vilket är både spännande och utvecklande. Arbetsgruppen består av 8 barnmorskor och en undersköterska.

Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Även telefonrådgivning och handledning av studenter.

Arbetet som barnmorska är självständigt samtidigt som du har gott stöd av dina erfarna kollegor.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Det är önskvärt om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl kunder som medarbetare är en självklarhet. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi söker dig som ser glädjen i utmaningarna med att arbeta i ett mångkulturellt område, med människor från världens alla hörn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5452
Kontakt
  • Kristina Claesson Strandby , 0703 – 82 35 08
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet , 0761-37 21 86
Publicerat 2019-10-15
Sista ansökningsdag 2019-10-29

Tillbaka till lediga jobb