Närhälsan Västra och Östra Skaraborg, V8 och V9

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Var finns du specialist som vill arbeta närmare dina patienter?


Om oss och arbetet
I tider då vi pratar om att flytta vården närmare våra patienter behöver vi i primärvården komplettera våra specialistläkare, ytterligare specialister med olika inriktning. Om vi tillsammans hittar lösningar som är till gagn för våra patienter med komplexa vårdbehov kan vi börja prata omställning till en mer nära vård.

Att vara specialist i Närhälsan innebär ett självständigt arbete där du i team med andra professioner bygger stabilitet och trygghet runt patienterna. Vi som organisation är öppen för delade tjänster mellan slutenvård och öppenvården, där en större tillit till varandras kompetens skapar stabilitet i vården. Möjlighet finns att arbeta tillsammans med hemsjukvården i patienternas hem, arbeta med kroniskt sjuka där fokus blir att ge dem ett bibehållet aktivt liv utan sjukhusets resurser eller varför inte vara specialist och möta barnen på våra BVC och mottagningar.

Vi erbjuder arbete på någon av våra 20 vårdcentraler i Skaraborg på hel eller deltid. Arbetstider och omfattning av tjänstegrad kan diskuteras. Vi erbjuder dig som önskar möjlighet att komplettera din specialistexamen med specialistbevis i allmänmedicin, genom en individanpassad utbildningsplan.

Om dig
Legitimerad läkare med specialistbevis inom någon av socialstyrelsen godkänd specialistexamen. Du är intresserad att bredda din kompetens alternativt vara en del av omställningen till en mer nära vård där varje specialitet är viktig för framtidens vård. Dina erfarenheter blir en tillgång för patienter och kollegor i primärvården.

Goda kunskaper i det svenska språket både tal och skrift är ett krav.
Studierektorsenheten finns som stöd och rådgivning om intresse för dubbelspecialisering finns.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, kan diskuteras
Ort Östra och Västra Skaraborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5184
Kontakt
  • Beate Poetzsch, Primärvårdschef, område (V8), Västra Skaraborg, tel. 070-055 16 68
  • Susanne Lidén, Primärvårdschef, område (V9), Östra Skaraborg, tel. 070-458 99 79
  • Mikael Elmersson, Studierektor, tel. 076-147 99 39
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet , Västra Skaraborg (V8) tel. 070-290 52 96
  • Erica Batallanes Forsell, Läkarförbundet, Östra Skaraborg (V9) tel. 070-378 86 64
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-12-06

Tillbaka till lediga jobb