Närhälsan Kungshöjd jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Ibland behöver man vård utanför vårdcentralens tider, då finns jourcentralen. Vi tar emot akut sjuka patienter som inte kan vänta tills vårdcentralen öppnar dagen efter.

Nu söker vi en kanslist till Närhälsan Kungshöjd jourcentral.

Om oss

Närhälsan Kungshöjd jourcentral är en kvälls- och helgöppen jourmottagning mitt i centrala Göteborg. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som präglas av ett stort engagemang. Vi tycker det är viktigt med humor på jobbet och är måna om varandra, vilket speglar sig i vår positiva arbetsmiljö. Du kommer till en utvecklande arbetsplats med korta beslutsvägar och ett gott samarbete över yrkesgränserna.

Om arbetet

I din roll som kanslist är du vårt ansikte utåt. Arbetet innebär att du bemannar vår reception som är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ger du god och kunnig service till de patienter som du möter, men också till dina kollegor.

Om dig

Vi vill att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Vi värdesätter att du är serviceinriktad och har god förmåga att arbeta självständigt. För jourcentralen är det viktigt att du har ett kommunikativt arbetssätt mot patienter och medarbetare och anser ett bra bemötande vara en självklarhet.

Du har minst gymnasiekompetens, gärna med utbildning inom administration. Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrke är det meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-75 % efter överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5075
Kontakt
  • Malin Samuelsson, Enhetschef, Tfn 0762 - 33 18 02
Facklig företrädare
  • Susanne Arvidsson, Vision, Tfn 0761–96 70 55
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tillbaka till lediga jobb