Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurolog- och rehabiliteringskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om våra lediga tjänster
Som fysioterapeut hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med att följa patienten genom både sluten- och öppenvård där du utgå från varje persons individuella behov. Behandlingstid varierar beroende på diagnos, behov och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och vi arbetar ofta i team med andra yrkesprofessioner.

Hos oss kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering. Vi är många erfarna kollegor som trivs ihop och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Aktivt deltagande i kontinuerligt förbättringsarbete och verksamhetsutveckling på våra enheter ser vi som en positiv och viktig del av arbetet.

Vi erbjuder dig
• Introduktion av fadder som handleder dig i arbetet.
• Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar, auskultation.
• Möjlighet till fördjupning av dina specialistkunskaper på universitets- eller högskolenivå.
• Teamarbete tillsammans med andra professioner.
• Ett gott arbetsklimat i ändamålsenliga lokaler.
• Möjlighet att delta på lunchföreläsningar som erbjuds alla medarbetare inom kliniken samt systematiskt auskultation.

Om oss
Som fysioterapeut på SÄS kan du arbeta på flera enheter, våra enheter är:

Fysioterapi Rehab
Uppdraget för Fysioterapi Rehab är att erbjuda fysioterapi till alla patienter som är inskrivna i klinikens sluten- öppen- och dagsjukvård. Vi ansvarar för den fysioterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna inom rehabiliteringsmedicin, geriatrisk ortopedi, stroke, neurologi, smärta samt reumatologi.

Central arbets- och fysioterapienhet
Uppdraget på Central arbets- och fysioterapienhet är att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård. Det innebär områden så som, medicin, infektion, lung, gyn, kirurgi, onkologi, ortopedi, barn och kardiologi. På enheten arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning och har ett serviceinriktat och positivt synsätt. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Du kommer ansvara för att patienten får en god rehabilitering under behandlingstiden.

Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina ideér för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocess
I denna rekrytering visar du som fysioterapeut ditt intresse för att börja arbeta hos oss på SÄS. Är du intresserad av att arbeta inom en viss typ av verksamhet så var tydlig med det i din ansökan.

Vi erbjuder dig som uppfyller urvalskriterierna att träffa en rekryterare i vårt rekryteringsteam för en första intervju. Du får då möjlighet att visa vem du är och vad du önskar arbeta med, samtidigt som vi får berätta om vad vi kan erbjuda dig.
Efter den första intervjun matchar vi dig mot våra lediga tjänster och du kommer då få möjlighet att träffa rekryterande chefer. Rekryteringsprocessen anpassas efter dig som kandidat vilket innebär att steg kan läggas till eller tas bort.

Om oss på Södra Älvsborgs sjukhus
Våra medarbetare säger ofta att SÄS är ett ”lagom stort sjukhus”. Det är så pass stort att det är ett komplett akutsjukhus där man kan utvecklas och göra karriär, samtidigt som det är så pass litet att man kan samarbeta över klinikgränserna och få många nya vänner.

Läs mer om SÄS som arbetsplats och våra kliniker på: www.vgregion.se/sas 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5074
Kontakt
  • Evelina Lindberg, Rekryterare, 0722-066801
Facklig företrädare
  • Signe Yrlid, Fysioterapeuterna, 033-616 3517
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0500-466570
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-12-15

Tillbaka till lediga jobb