Folktandvården, Öckerö

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med uppsökande tandvård på äldreboenden.

Om oss
Vill du bli en medarbetare i vårt team? Vi behöver utöka med fler tandhygienister.

Klinik är belägen cirka 45 minuter från centrala Göteborg på Öckerö i Göteborgs norra skärgård. Du tar dig lätt hit med buss eller bil.

Vi är ett glatt och engagerat gäng med gott kollegialt samarbete. På kliniken arbetar 19 personer varav 6 tandläkare, 2 tandhygienist, 7 tandsköterskor, 1 receptionist, 1 tandvårdsbiträde samt klinikledning. Medarbetarna har många års erfarenhet och besitter en stor kunskap vilket gör att vi kan erbjuda våra patienter ett brett behandlingspanorama.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5008
Kontakt
  • Klinikchef: Lisbeth Samuelsson, 070-233 67 05
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-598 57 40
  • Vision: Annelie Sandell , 070-204 71 72
Publicerat 2019-09-12
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tillbaka till lediga jobb