Närhälsan Sandared Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi är en väl fungerande vårdcentral med ca 35 kreativa medarbetare inom olika yrkeskategorier som tillsammans bildar ett kompetent team. Engagemanget är stort och trivselfaktorn hög. Vi arbetar med ett omväxlande, intressant och utvecklande arbete. Närhälsan Sandared vårdcentral ligger naturskönt vid Viaredssjön ca 1,3 mil väster om Borås centrum med goda förbindelser med buss och tåg från Göteborg och Borås. Då en av våra undersköterskor efter många års arbete väljer att anta nya utmaningar söker vi hennes ersättare.  

Om arbetet
Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Dina arbetsuppgifter består bland annat av provtagning, såromläggningar, assistera vid sårskador och vid enklare operationer samt vanligt förekommande undersökningar, så som blodtryck samt EKG. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete i primärvården eller på mottagning. Du har också erfarenhet av arbete i lab. Du är flexibel, engagerad och positiv, har god samarbets-, initiativ-och organisationsförmåga. Du trivs både med att arbeta ensam såväl som i team och har lätt för att skapa goda relationer. För dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Du ska också dela Närhälsans kärnvärden, Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4973
Kontakt
  • Agneta Sörman, Vårdcentralschef, tel. 070-082 25 62
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, tel. 070-020 77 83
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Tillbaka till lediga jobb