Folktandvården, Åby

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

För oss är det självklart att även tandsköterskan har egna patienter och är med och tar hand om klinikens alla olika patienttyper. Vi arbetar mycket med förbyggande munhälsa bland annat på äldreboenden och i samarbete med Familjecentraler och Barnavårdscentraler.

Om oss
Folktandvården Åby ligger i centrala Mölndal med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter.

På kliniken arbetar i dagsläget 7 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Sammanlagt, med klinikledningen, är vi 24 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.20 fredag.

Tillsammans har vi en bred kompetens för patienter i alla åldrar. Vi arbetar med det mesta som modern tandvård erbjuder som estetisk tandvård, protetik inklusive implantat, kirurgi, äldretandvård och har ett nära samarbete med våra specialistkliniker. Vi har även flera specialuppdrag som att ta emot remisser för lustgasbehandlingar och handledning av studenter.

Vi har ett mycket bra arbetsklimat och tycker om att arbeta med nya utmaningar. Vi tror på det delegerade arbetssättet där alla utmanas och arbetar på toppen av sin kompetens. Vi lägger mycket tid och lust på utveckling av oss själva och kliniken. På Folktandvården Åby arbetar vi i skift enligt 7-19 modellen.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4945
Kontakt
  • Klinikchef: Fredrik Magnusson, 070-020 59 52
  • Klinikkoordinator: Zandra Snällman, 070-020 78 43
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2019-09-12
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tillbaka till lediga jobb