Närhälsan Ängabo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda möjligheter till fortbildning.

Om oss

Närhälsan Ängabo vårdcentral är vackert belägen i utkanten av Alingsås stad. Det finns bra bussförbindelser till vårdcentralen för dig som pendlar. Vi är en välfungerande vårdcentral med ca 7500 listade patienter. Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete mellan olika personalkategorier. Vi har också ett nära samarbete med när-rehab som finns i våra lokaler. Stor vikt läggs vid arbete i en positiv arbetsmiljö som präglas av humor och laganda.

Om arbetet

Arbetet som läkare på vårdcentral spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Som ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning under handledning. Du kommer även få lära dig BVC och hemsjukvård. Tvärprofessionellt samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen ingår i arbetet.

Du får flexibilitet i tidbok och schema både gällande innehåll och tid för läkarbesök och administration. Vi har fokus på kvalitet istället för kvantitet samt ett väl utarbetat PAL-system och hantering av administration. Sidotjänstgöringar och obligatoriska utbildningar för ST-läkare planeras och schemaläggs av studierektor.

Om dig

Du som söker har svensk läkarlegitimation med intresse för allmänmedicin. Du innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi letar efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samt trivs med självständigt arbete. Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4790
Kontakt
  • Annette Olofsson, Vårdcentralchef, Tfn 0708 - 49 27 89
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Tillbaka till lediga jobb