Västfastigheter, Område Teknik, Säkerhet och Miljö, Teknikenhet SU/Botan

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område teknik, säkerhet och miljö förvaltar och äger de tekniska systemen i byggnader och mark. Området ansvarar för säkerhet och arbetar med att skapa trygga och robusta lokaler för att skydda samhällsviktig verksamhet. Miljö- och energienheten har ett särskilt ansvar för att driva och samordna arbetet för att nå Västra Götalandsregionen ambitiösa energimål.

Västfastigheter söker Teknisk Förvaltare inom brand – tele/säkerhet

Som teknisk förvaltare hos oss kommer du att ansvara för anläggningsförvaltning av brandlarmsystem på sjukhusen i Göteborg samt för tekniska säkerhetsanläggningar i våra externa inhyrningar.
Du kommer agera som sakkunnig och vara den som säkerställer kravställning utifrån uppsatta tekniska krav och riktlinjer. I rollen ingår även underhålls och reinvesteringsplanering samt framtagning av tekniska försörjningsplaner, krav och riktlinjer. Detta för att säkerställa att vårt fastighetsägaransvar följer myndighetskrav och lagar.

Här kommer du som trivs med att arbeta med flera av Västfastigheters funktionsområden att trivas, där vi tillsammans verkar för att leverera bästa kvalité enligt kundens önskemål

Inom område Teknik/Säkerhet/Miljö finns idag sju enheter. Rollen som teknisk förvaltare kommer att tillhöra teknikenhet SU/Botan, vilket innebär Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Botaniska trädgården tillsammans med de externa inhyrningarna i Göteborgsområdet. Placering för rollen är vid nya regionens hus i Göteborg

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?
Du är utbildad högskoleingenjör eller har annan relevant utbildning och erfarenhet som Västfastigheter anser likvärdig. Du har arbetat ett antal år i en liknande roll med god kunskap om brandlarmsystem och andra tekniska säkerhetssystem.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, vårdfastigheter och byggprocessen. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och säkerhetssystem. Hos oss får du möjligheten att nyttja din kunskap inom vårdfastigheter där höga krav på kvalité ställs. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i ett nära samarbete med andra. Du har en god förmåga att skapa goda relationer och är en smidig kommunikatör. Du har god strategisk och analytisk förmåga och värdesätter struktur och noggrannhet.

Villkor
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är önskvärt då resor i regionen kan förekomma i tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 15 september.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4658
Kontakt
  • Magnus Staxäng , 070-607 77 79
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson, Vision , 031-342 12 00
  • Johannes Edvinsson, SACO , 0709 - 26 26 68
Publicerat 2019-08-21
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Tillbaka till lediga jobb