Regionservice, Göteborg

Utvecklingen finns i närheten. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som människa samtidigt som du gör skillnad. Hos oss finns möjlighet att få arbeta extra inom ditt utbildningsområde samtidigt som du knyter kontakter och får viktig erfarenhet.

Vi söker dig som är heltidsstuderande och studerar samhällsvetenskapligt miljövetarprogram, miljöteknik eller motsvarande, och vill kombinera dina studier med praktiskt arbete. Hos oss får du möjlighet att vara med och inspirera och tänka nytt i hur vi arbetar och kommunicerar kring miljöfrågor i organisationen. Du kommer vara delaktig i vårt arbete där vi arbetar för att växla upp miljöarbetet för att säkra att vi uppfyller de ökande krav som ställs på oss, både de politiska kraven från den egna organisationen och medborgarnas förväntningar. Samtidigt finns möjligheten att påverka vad du vill få inblick i kopplat till miljöarbetet på Regionservice centrala miljöavdelning.

Vi erbjuder dig extrajobb på i genomsnitt 15 timmar/vecka under höstterminen 2019. Arbetstiderna anpassar vi gemensamt så att det fungerar ihop med dina studier.

Du som söker ska ha kommit en bit på dina studier och ska åtminstone vara inne på termin 3. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15 timmar/vecka
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4572
Kontakt
  • Louisa Ekström, Hr-specialist, 0736-541226
Publicerat 2019-08-15
Sista ansökningsdag 2019-08-29

Tillbaka till lediga jobb