Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Handkirurgi, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vår specialistmottagning!

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministratörer, kanslister, operationskoordinatorer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

På handmottagningen arbetar totalt tio medarbetare inom den administrativa enheten. Inom handkirurgin behandlar vi patienter som besväras av flera olika sjukdomstillstånd i händerna. En stor andel av våra patienter kommer med akuta skador. Vi opererar allt från små barn med medfödda handmissbildningar till äldre personer med felställningar i handen.

Tillsammans gör vi skillnad! Vi känner stolthet över vårt viktiga arbete och vill att patienten ska känna trygghet och respekt.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Vi som jobbar här är ett trevligt gäng som värnar om både varandra och våra patienter. Oavsett om du har lite eller mycket erfarenhet som medicinsk sekreterare/vårdadministratör så ska vi se till att du kommer in i arbetet på ett tryggt sätt. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår det att ansvara för utskrift av läkardiktat, diagnos- och åtgärdsregistreringar i ELVIS, registrering i kvalitetsregister. Vi har digital diktering - MedSpeech, Melior samt E-arkiv.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats och en möjlighet att utvecklas i din profession. Vi tror på varierande arbetsuppgifter för att skapa dynamik och utveckling och därför välkomnar vi nytänkande i arbetet för att skapa flexibilitet och för att hålla nyfikenheten vid liv.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hälso- och sjukvårdsadministrationsutbildning alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning. Ett krav är också att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Fördjupad DRG-kunskap, kunskap i ELVIS. Du som börjar hos oss har ett gott bemötande samt en hög service- och ansvarskänsla. Du är noggrann, ansvarsfull och flexibel.

Du gillar att arbeta med förbättringar i enheten/verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Detta blir högst aktuellt då verksamheten för Handkirurgi ska ingå i Rörelseorganens sjukhus som planeras till Mölndals sjukhus, vilket för oss innebär en framtida flytt till Mölndal.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du delar vår värdegrund: Tillsammans FÖR patienten MED patienten.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4551
Kontakt
  • Enhetschef, Sandra Klintberg, 070- 020 61 43
Facklig företrädare
  • Vision, Catharina Hagstedt, 031- 342 30 91
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-09-04

Tillbaka till lediga jobb