Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avd 54 Onkologi Sahlgrenska sjukhuset

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

På avdelning 54 vårdas patienter, både män och kvinnor, med huvud-halscancer, lungcancer, esofaguscancer, hjärntumör samt neuroendokrina tumörer.

De behandlingar som ges är i huvudsak cytostatikabehandling och strålbehandling. Patienterna kan under sin sjukdomstid uppleva en mängd olika besvär, både av sjukdom och behandling och patienterna har många gånger komplexa omvårnadsbehov. 

På avdelningen vårdas patienter både i ett kurativt och palliativt skede av sin cancersjukdom och stor vikt läggs vid att ge både patient och närstående god omvårdnad. 

Sjuksköterskor och undersköterskor arbetar tillsammans i parvård med ett gemensamt ansvar för en grupp patienter under arbetspasset. Vi arbetar tvärprofessionellt och har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier såsom läkare, sekreterare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och sjukhuskyrka.

Som anställd hos oss får du gå en cytostatikakurs och få ett cytostatikakörkort.

Om arbetsuppgifter

Omvårdnad av patienter med onkologisk sjukdom.

Om kvalifikationer

Vi söker undersköterska med inriktning akutsjukvård. Utbildning och/eller flerårig erfarenhet av onkologisk vård är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga till självständighet, flexibilitet samt intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer.     

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September 2019 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4533
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anna Andersson , 031-342 94 54
Facklig företrädare
  • Kommunal, Louise Räfling , 031-342 10 54
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-08-28

Tillbaka till lediga jobb