Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 67/68

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu nya medarbetare eftersom några kollegor nu kommit in på specialistutbildning!

Verksamhetsbeskrivning

Våra avdelningar är två gynekologiska enheter med olika inriktning. Avdelning 67 fokuserar på gynekologisk tumörkirurgi och tar emot patienter med gynekologisk cancer från hela Västra Götalands regionen och Halland samt patienter med vulvacancer från hela Sverige. Här sker framförallt planerad postoperativ vård av allt från mindre ingrepp till stor bukkirurgi med avancerade åtgärder. Här tar vi hand om patienter som utreds för en misstänkt cancer, som just fått cancerbesked eller som kommer för operation efter eller under pågående onkologisk behandling.

Avdelning 68 är kopplad till vår gynekologiska akutmottagning och vårdar både akuta patienter och de som genomgår planerad operation av benigna gynekologiska tillstånd. Här tar vi hand om patienter med komplikationer under den första halvan av graviditeten, patienter med endometrios, framfall, äggstockscystor, blödningar med mera. Det sker också ett samarbete med reproduktionsmedicin.

Sammantaget vårdar vi ett brett spektrum av patienter i olika åldrar och olika faser i livet. Det är en omväxlande miljö med både akuta situationer och planerade åtgärder, både enklare och mer teknisk och avancerad omvårdnad. Hos oss är patienten i fokus, ett gott bemötande och att göra det lilla extra för våra vårdtagare är något vi värdesätter för att behålla kvaliteten. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare, med tillgång till fysioterapeut, dietist och kuratorer. Kliniken är aktiv i forskningsprojekt och undervisningsarbete med koppling till Göteborgs Universitet.

Arbetsbeskrivning

Avdelningarna är enbart bemannade med barnmorskor och sjuksköterskor. Detta innebär att arbetsuppgifterna består av allt som en patient behöver hjälp med. Akutpatienter läggs in på avdelningen dygnet runt men söker först på vår gynekologiska akutmottagning.

Vi tycker att det är viktigt att växa, både som individ och som arbetsplats. Vi jobbar i fokusgrupper där alla anställda är välkomna, för att utveckla vårt sätt att arbeta i en modern tid. Utbildningar uppmuntras för att öka den professionella kompetensen. Vi söker en sjuksköterska natt till vårat vårdplan.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön, från och med 1 september 2017 fördubblades även Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är trygg i din roll och självständig i ditt arbete, men också samarbetsvillig. Erfarenheter och idéer som kan hjälpa våra enheter att utvecklas vidare välkomnas. Har du arbetat inom gynekologi/obstetrik eller onkologi tidigare är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2019-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4530
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Eva Vildhede, 031 - 342 68 07
  • Vårdenhetschef, Gunilla Franzén , 031- 342 13 75
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Josefin Stenqvist , 031- 342 10 67
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-09-03

Tillbaka till lediga jobb