Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Östra, IVA/UVA Avdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Vi är en intensivvårdsavdelning med 8 intensivvårdsplatser och 13 uppvakningsplatser. Det är en dynamisk och rolig arbetsplats där det arbetar många olika professioner bland annat, Narkosläkare, intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor och även medicinska sekreterare. Vi har till största delen medicinska patienter, men är även en stor enhet för kolorektalkirurgi. Vi samarbetar med smärtcentrum, tryckkammaren, och operation Östra.

Om arbetsuppgifter
I arbetet som medicinsk sekreterare hos oss ingår att skriva diktat för verksamheten An/Op/Iva. Det ingår även att ha en så kallad bryggfunktion vilket innebär att man hjälper personalen med administrativa göromål som in och utskrivning av patienter, remisshantering,samt  svara i avdelningens telefon. Att arbeta med intranätet ingår också som en del.

Om dig
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har datorkunskap i Excel och Word. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4529
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Andrea Frid, 031-343 68 81
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tillbaka till lediga jobb