Närhälsan Ågårdsskogen Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Ågårdsskogen vårdcentral då vår fotterapeut kommer att gå i pension. Vårdcentralen är med cirka 70 medarbetare och över 19 000 listade patienter regionens största vårdcentral. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning och BVC.  Vi har även en stor sköterskeledd mottagningsverksamhet med bland annat inriktning astma/kol, diabetes, blodtryck, äldrevård samt psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.

För oss på Ågårdsskogen vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds Du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan Du läsa mer om Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral: http://www.narhalsan.se/agardsskogenvardcentral

Om arbetet

I din roll som medicinsk fotterapeut kommer du att få ett omväxlande och roligt arbete. Dina arbetsuppgifter innebär att du främst jobbar med patienter som har diabetes genom att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska och utbildad medicinsk fotterapeut med påbyggnadsutbildning inom diabetesvård samt har ett vänligt, professionellt bemötande mot patienter och medarbetare. Förmåga att kunna prioritera och organisera ditt arbete, vara stresstålig samt att arbeta flexibelt, såväl självständigt på egen mottagning som i samarbete med andra professioner. Det är viktigt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på den som erbjuds anställning hos oss. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4506
Kontakt
  • Åsa Jolesjö, Vårdcentralschef, tel. 0510-854 51
  • Marita Sigurd, Enhetschef, tel. 0510-856 46
Facklig företrädare
  • Elisabeth Skoog, Kommunal, tel. 0706-912904
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Tillbaka till lediga jobb