Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Patologilaboratorier

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Patologilaboratoriet är en verksamhet i förändring och utveckling och nu söker vi dig som vill vara med på resan. Verksamheten bedriver också forskning och undervisning  tillsammans med Göteborgs universitet.

Vi sysselsätter ca 90 personer, huvudsakligen biomedicinska analytiker och laboratoriebiträden, och är därmed det största patologilaboratoriet i landet. Arbetet utförs i team tillsammans med läkare.

Vid laboratoriet undersöks cell- och vävnadsprover avseende förekomst av sjukliga förändringar. Huvudsakligen sker detta med hjälp av ljusmikroskopi och patologilaboratorierna processar vävnadsproverna inför denna undersökning.

Trevlig arbetsplats, möjlighet till personlig utveckling, är du rätt person finns även möjlighet till ledande uppdrag.

Om arbetsuppgifter
På Patologilaboratorier arbetar man med bland annat assistering vid utskärning, självständig utskärning, fryssnittning, paraffininbäddning, snittning, och färgning.

Om dig
Vi söker dig dom är legitimerad biomedicinsk analytiker och det är viktigt med mycket god samarbetsförmåga då vi arbetar i team. Som person är du noggrann och strukturerad, samt har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Om du är en lösningsfokuserad person, engagerad och har en positivt inställning ser vi fram emot att du söker. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av preparatutskärning eller arbete på histopatologiskt laboratorium är önskvärt. Även tidigare erfarenhet av förändringsarbete är meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4500
Kontakt
  • Enhetschef Marie Friberg, 072-451 46 95
  • Enhetschef Katarina Junevik, 070-082 29 13
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Berit Johansson , 070-082 36 47
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-09-03

Tillbaka till lediga jobb