Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Bipolärmottagningen är en centralt belägen psykiatrisk specialistmottagning för patienter med bipolär sjukdom. Mottagningen ligger mitt i centrum på Ekelundsgatan 1 där vi erbjuder en god arbetsmiljö i en härlig atmosfär för alla yrkeskategorier.Vårt uppdrag sträcker sig över hela Göteborg med omnejd för patientgruppen med bipolär sjukdom.

Om arbetsuppgifter
Du kommer att vara en av 5 sekreterare som ansvarar för det vårdadministrativa arbetet, som bland annat består av kassa/receptionsarbete, registreringar i vårt patientadministrativa system, ELVIS. Journalutskrifter i Melior via medspeech (digital diktering), remisser, brev och intyg, telefonservice och posthantering.  Du har mycket patientkontakt och ingår i ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, psykolog, kurator, arbetsteurapeut, sjuksköterska, sjukgymnast och medicinska sekreterare.

Om utvecklingsmöjligheter 
Du kommer ingå i en administrativ enhet på psykiatri affektiva (ca 30 sekreterare)  Den yrkesspecifika utvecklingen sker i samarbete med medicinska sekreterarkollegor, enhetschef för administrativa enheten och dess yrkesutvecklare. 

Om dig
Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning och som vill utvecklas i rollen. Arbetet präglas av variation och att uppgifterna blir korrekt utförda. Det är därför viktigt att du har initiativförmåga, är företagsam och noggrann.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi arbetar För patienten Med Patienten, och har alltid bemötande i fokus. Du är van att arbeta i grupp och har en god social kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-10-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4499
Kontakt
  • Enhetschef Gunvor Fundell, 070-082 28 05
Facklig företrädare
  • VISION, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tillbaka till lediga jobb