Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Administrativ enhet, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård på Sahlgrenska Universitetssjukhuset omfattar både läns- region- och nationell högspecialiserad vård. Vi bedriver akut och planerad vård av patienter med gynekologiska sjukdomar och vi har en stor reproduktionsmedicinsk enhet. Verksamhetens enheter arbetar aktivt med utbildningsfrågor och med kvalitet, patientsäkerhet samt utveckling av vårdprocesser. Forskning och undervisning är en viktig del av vår verksamhet. Sjukhuset strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef för den administrativa enheten inom Gynekologi och reproduktionsmedicin har du ett samlat ledningsansvar när det gäller verksamhet, ekonomi och personal inklusive arbetsmiljöansvar. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp för Gynekologi och Reproduktionsmedicin. Du arbetar nära dina medarbetare med personal- och verksamhetsplanering, driver utvecklings- och kvalitetsarbete inom din enhet, men också i samarbete med övriga verksamheter.

Du ansvarar för kompetensutveckling av dina medarbetare.

Kvalifikationer

Vi ser att du har adekvat utbildning som bedöms relevant för tjänsten samt erfarenhet av ledarskap och chefskap inom sjukvård. Önskvärt är om du har utbildning inom chefs- och ledarskap och inom förändrings- och utvecklingsarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för ledning, styrning och utveckling av hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att organisera, skapa engagemang och delaktighet. Du är drivande som person och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och använder dialogen som ett av dina viktigaste ledningsverktyg.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset tillämpar femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4453
Kontakt
  • Verksamhetschef, Lotta Wassén, 073- 076 56 00
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson , 072- 204 20 37
  • Vision, Anneli Lundin , 070- 020 60 36
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-09-03

Tillbaka till lediga jobb