Frölunda Specialistsjukhus, Medicinmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Nu rustar vi för framtiden och från 1 januari 2019 ingår Frölunda Specialistsjukhus i den nybildade förvaltningen ”sjukhusen i väster” tillsammans med Angereds närsjukhus, Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus. Inom några år kommer det även att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av den nära vården och som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.

Beskrivning

Medicinmottagningen består av hjärtmottagningen, diabetesmottagningen och provtagningen. På medicinmottagningen söker vi nu en medicinsk sekreterare att ingå i vårt team. Du kommer att vara en del i en verksamhet där många professioner samarbetar tätt med patienten i fokus.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en central del i teamet kring alla våra patienter. I ditt arbete ingår att utföra och utveckla mottagningens administrativa arbetsuppgifter. Du har bland annat hand om remisshantering, utskrivning av journalanteckningar, tidbokning och skötsel av våra patientadministrativa system. Vi arbetar i journalsystemet Melior och i Elvis som är vårt patientadministrativa system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på öppenvårdsmottagning och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetssätt och rutiner.

En förutsättning för denna tjänst är att du har god förmåga att arbeta både självständigt och prestigelöst i team. Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förändringsvilja för att hitta nya sätt att driva vården framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid med möjlighet till deltid. Dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstidsförläggning. Möjlighet till visst arbete på distans. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4346
Kontakt
  • Markus Jonebrant, 0707-31 51 06
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Tillbaka till lediga jobb