Kungälvs Sjukhus, Kirurgi och ortopedi gemensamt, Kirurgiavdelning 2

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Kirurg- och ortopedkliniken omfattar tre vårdavdelningar, två mottagningar (en kirurgi/ortopedi/urologi mottagning och en gynekologimottagning) samt en dagvårdsenhet. Vi är ca 230 anställda varav ca 40 läkare. Kliniken handlägger akuta och planerade patienter i öppen och slutenvård inom kirurgi och ortopedi. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär. 

Avdelning 2 är en allmänkirurgisk avdelning med 25 vårdplatser för planerad och akut kirurgisk vård. Avdelningen arbetar med malignitetsutredningar, elektiv och akut kirurgi samt palliativ vård. Vi är ca 60 medarbetare. Detta gör att vår avdelning har en bred kompetens. På avdelningen arbetar vi tvärprofessionellt med fysio -/ och arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en kirurg- och ortopedisk vårdavdelning för undersköterska. Vi arbetar personcenterat där en stor del av arbetet utgörs av postoperativ vård med god smärtlindring och mobilisering.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av kirurgisk och/eller palliativ omvårdnad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till patienter och arbetskamrater.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4224
Kontakt
  • Britt-Marie Gustafsson, vårdenhetschef, 0303-986 11
  • Camilla Finnskog, vårdenhetschef, 0303-989 48
Facklig företrädare
  • Michael Hennler, kommunal, 0303-98000 (vxl)
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-07-25

Tillbaka till lediga jobb