Närhälsan rehabmottagningar i Södra Älvsborg

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vill du ha ett roligt, fritt och omväxlande arbete med bra förmåner, lönetillägg och kontinuerlig utveckling så har vi jobbet för dig! Vi söker nu en ambulerande arbetsterapeut till Närhälsans rehabmottagningar i Borås med omnejd.

Om arbetet

Som arbetsterapeut på Närhälsan arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Du kommer att täcka luckor som uppstår på våra mottagningar i Södra Älvsborg och har därför ingen fast placering. Du har tillgång till vår tjänstebil. Arbetet består av både patientbesök på mottagning och hembesök. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp. Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Du arbetar med en stor variation av patienter som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi ser kontinuerlig utveckling och utbildning som en självklarhet och erbjuder detta till alla våra medarbetare. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av dina kollegor. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.

Om dig

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut, med erfarenhet av arbete inom primärvård. Du tycker om att ha omväxlande arbetsuppgifter och att resa i tjänsten. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning, stresshantering, vardagsrevidering och handrehabilitering. För att trivas i tjänsten tror vi att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta med kollegor såväl som att arbeta självständigt. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig. Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södra Älvsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4088
Kontakt
  • Helena Blomkvist v 28-30, 0730384770
  • Sveneric Roslin, enhetchef v. 31-33, 0336162932
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn 070 - 891 38 92
Publicerat 2019-07-02
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tillbaka till lediga jobb