Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi, Buk- och kärlradiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Radiologin erbjuder en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till sjukhusen Sahlgrenska, Östra och Mölndal men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete.

Radiologi Sahlgrenska är indelad i fyra olika sektioner med organinriktning. Buk/kärlsektion; med gastroenterologisk, hepatologisk, urologisk och vaskulär bildiagnostik, ultraljud, ablations-, punktions- och interventionsverksamhet. Thoraxsektion; med DT fokus trauma, hjärta, stroke, PET och punktioner. Skelettsektion; konventionell radiologi med borrbiopsiverksamhet och Neurosektionen med fokus mot MR.

Vill du veta mer kan du läsa via länken. https://www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-4/radiologi/

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att arbeta i team med läkarkollegor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal, Bukkärlsektionen arbetar processinriktat med multidisciplinära konferenser i nära samarbete med andra kliniska specialiteter. Sektionens läkare utför, utvecklar och undervisar i vaskulära och icke-vaskulära interventioner. Vi har behov både av dig som i första hand har intresse för diagnostisk radiologi och för dig som brinner för interventionell radiologi.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom diagnostisk och/eller interventionell radiologi inom buk-kärl. Intresse för forskning och utbildning är meriterande. Att arbeta på ett universitetssjukhus innebär att man deltar i undervisning för olika personalgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4028
Kontakt
  • Sektionschef, Karin Zachrisson Jönsson, 031-342 71 82
Facklig företrädare
  • VGLF sektion SU, Fredrik Thorén, 031-342 71 79
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Tillbaka till lediga jobb