Angereds Närsjukhus, Hjärt- och diabetesmottagning

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden. Dessa består av exempelvis psykiatri, smärta, neurologi, kirurgi, ortopedi och gynekologi. Sjukhuset är nybyggt och modernt med ett uttalat närsjukvårdskoncept. Som arbetsgivare erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att göra skillnad för en bättre hälsa hos invånarna i Nordost. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är ett av sjukhusen inom Sjukhusen i väster, en förvaltning som ingår i Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Kungälvs sjukhus och Frölunda specialistsjukhus. Vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid på vardagar.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se
https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Om oss

Angereds Närsjukhus (ANS) startade verksamheter redan under 2007. I dag är vi ca 350 anställda och vi expanderar fortfarande. Till verksamhetsområdet Medicin och psykiatriverksamheten (vuxna) hör öppenvårdsverksamhet för hjärta- och diabetes, grön rehab, lungmedicin, neurologi, smärtmedicin och psykiatri.

I arbetet utgår vi från patientens behov, vi arbetar i team och är kvalitetsstyrda. I teamet ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, biomedicinsk analytiker, fysioterapeut, arbetsterapeut, koordinator, kurator, dietist, fotterapeut och medicinsk sekreterare. Förutom vårt sjukvårdsuppdrag har vi också ett hälsofrämjande uppdrag gentemot befolkningen i Nordost.  ANS är ett hälsofrämjande sjukhus och är därför tobaksfritt.

Om dig

Vi söker ytterligare två kardiologer till vår mottagning. Arbetet är mångfacetterat och utvecklande. Du får en unik möjlighet till att följa patienten från remiss till utredning och uppföljning. På mottagningen genomförs bland annat arbets-EKG, Holter, UCG, 24 timmars blodtryck och Tum-EKG.

Vi är måna om din fortbildning och har därför avsatta medel för kompetensutveckling. Vi arbetar för närvarande dagtid, måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

 • Heltidsarbete inom specialistvård, enbart öppenvård
 • Verka för att diagnostik och behandling sker enligt gällande riktlinjer och rekommendationer
 • Vara lättillgänglig för konsultation i frågor som rör kardiovaskulära tillstånd

Kvalifikationer

 • Legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi är ett krav.
 • Dokumenterad erfarenhet av att utföra UCG undersökningar är meriterande.
 • Erfarenhet av mottagningsarbete är ett krav.
 • Förmåga att arbeta både självständigt och i team är ett krav.
 • God social kompetens och samarbetsförmåga är ett krav.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är en fördel.

Villkor
Tillsvidareanställning 100 %.

Arbetar du på annan förvaltning inom Västra Götalandsregionen och vill kombinera din tjänst med att jobba deltid på Angereds Närsjukhus är vi positiva till att diskutera detta.

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3888
Kontakt
 • Sima Tayebi, , tfn 0700-81 68 20
 • Marie Gardtman, , tfn 0702-149077
Facklig företrädare
 • Marie Schönander, SACO, tfn 031- 332 67 56
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tillbaka till lediga jobb