Närhälsan Majorna vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Majorna vårdcentral har under senaste året startat en spännande utvecklingsprocess. Vi fokuserar på patient och personal i samverkan för ökad medicinsk kvalitet, patientsäkerhet och ett hållbart arbetssätt.

Vårdcentralen ligger i Göteborgs hamninlopp i stadsdelarna Majorna och nära Masthugget och Linné. I samma hus som vårdcentralen finns även Närhälsans rehabmottagning och barnmorskemottagning, som vi har ett gott samarbete med.

Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas utav hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten och är nu inne i en utvecklingsfas vilket innebär att det finns stor möjlighet att få vara med och ta vårdcentralen in i nästa steg. Vi har högt satta mål och vill att alla skall vara delaktiga i de processer som leder verksamheten framåt.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta med hembesök inom hemsjukvården, planerade mottagningstider och akuttider. Du kommer också beredas möjlighet att handleda ST- och AT-läkare. Arbetet är självständigt och omväxlande.

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistutbildning i allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk sjukvård. För att trivas hos oss tycker du om att vara en del av en arbetsplats där samarbetet med kollegorna är en naturlig del av arbetet. Samtidigt är du van vid, och trivs med, att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har ett intresse av handledning och vill vara med oss att utveckla primärvården utifrån Närhälsans kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3880
Kontakt
  • Marina Halldin, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 30 75 34
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-07-16

Tillbaka till lediga jobb