Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Akutmedicin och Geriatrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Verksamhetsområde Akutmedicin och Geriatrik är ett nytt verksamhetsområde på Sahlgrenskatomten. Vårt fokus är att ge god medicinsk vård och omvårdnad genom hela vårdkedjan – från akutmottagningen till en trygg och säker utskrivning. Verksamhetsområdet består av fyra vårdavdelningar med inriktning akutmedicin, allmän internmedicin och geriatrik. Akut- och olycksfallsmottagningen ingår i verksamhetsområdet och det finns ett mobilt team kopplat till en av våra vårdavdelningar. Verksamhetsområdet har även mottagningsverksamhet. Som del i Sahlgrenska Universitetssjukhuset har vi forsknings- och undervisningsuppdrag. Vi är drygt 400 anställda och har cirka 90 vårdplatser. Nu behöver vi anställa Dig med uppdrag att vara ett administrativt stöd till flera av våra chefer samt att ha en koordinerande funktion såväl i det dagliga arbetet som i verksamhetens miljöarbete.

Om arbetet
Som verksamhetsassistent fungerar du som administrativt stöd och har ett nära samarbete med verksamhetschef och övriga i verksamhetens ledningsgrupp. Du är direkt underställd verksamhetschefen och har din placering på Sahlgrenska sjukhuset. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik. Du arbetar bland annat med att självständigt handlägga ärenden på uppdrag av verksamhetschefen, vara sekreterare i ledningsgrupp och lokal samverkansgrupp inkluderande praktisk planering såsom exempelvis mötesplanering. Du ansvarar för verksamhetens diarieföring och är den som verksamheten vänder sig till gällande beställningar av resor och konferenser. I uppdraget ingår även rollen som verksamhetsområdets miljösamordnare på 10 % som innebär att följa upp samt säkerställa att vi når uppsatta miljömål. En viktig del av arbetet är att du kommer att ansvara för informationen på Akutmedicin och Geriatriks hemsida och vara verksamhetens webbredaktör. Du kommer även stödja verksamheten med fakturahantering. Arbetet som verksamhetsassistent hos oss är både omväxlande och stimulerande!

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning motsvarande vårdadministratör eller annan likvärdig utbildning. Du har mycket goda kunskaper i Office och dess olika applikationer, framför allt Word och Outlook. Vi ser gärna att du är insatt i regionens fakturahanteringssystem och att du sedan tidigare har utbildning i att arbeta med webbsidor. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Som verksamhetsassistent hos oss behöver du vara flexibel och trygg i din arbetsroll samt klara av att arbeta i ett stundtals högt tempo. Du organiserar ditt arbete självständigt och har förståelse för att saker kan förändras med kort varsel. Du tycker om att samarbeta, har en hög servicekänsla samt har ett engagerat och positivt arbetssätt. Som person är du strukturerad och noggrann, du har även mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att en viktig drivkraft är att ha kul på jobbet och vi vill att du aktivt bidrar till att skapa den glädje som hjälper oss att må gott.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Hoppas vi hörs!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3821
Kontakt
  • Verksamhetschef Anna-Clara Collén , 070-871 04 20
Facklig företrädare
  • Niki Blomqvist, Vision, 070-082 47 24
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-07-17

Tillbaka till lediga jobb