Kungälvs Sjukhus, Geriatrik och rehabilitering gemensamt

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Palliativa enheten Kungälvs sjukhus
Den palliativa enheten på Kungälvs sjukhus består av ett mobilt palliativ team för vård i hemmet som startade 2007 (f d AVH). Under hösten flyttar geriatriken in i nybyggda lokaler och i samband med det kommer vi att utöka enheten med sju slutenvårdsplatser. Basen i vården kommer även fortsättningsvis att bedrivas i hemmet, slutenvårdsplatserna kommer att vara åtgärdsinriktade och till för patienter som är i behov av specialiserad palliativ vård på sjukhus, oavsett diagnos.

I slutenvården kommer Du att arbeta med en underläkare i tvärprofessionellt team med sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni har tillgång till dietist, diakon och smärtkonsult. Ni kommer att ha nära samarbete med mobila teamets läkare och sjuksköterska som också är patientens kontaktsjuksköterska.

Det mobila teamet har ett välutvecklat samarbete med övriga vårdgivare.

Vi söker nu en ny kollega till vår Palliativa enhet. Är du mest intresserad av att arbeta i slutenvården eller i mobila teamet, eller tilltalas du av en kombination? Välkommen att söka tjänsten så kan vi föra en dialog utifrån ditt intresse!

Vad erbjuder vi dig
Läkare på palliativa enheten kommer att ha möjlighet att rotera mellan tjänstgöring i mobila teamet och avdelning. På kliniken finns även avdelning för stroke, geriatrisk ortopedisk akutvård, medicinsk vård av äldre och viss mottagningsverksamhet. Utifrån kompetens och intresse finns det möjlighet till kombinerad tjänstgöring och kompetensutveckling.

Vem är du
Du är specialistläkare inom allmänmedicin, internmedicin, geriatrik, anestesi/IVA, kirurgi, infektion eller annan specialitet där du möter människor i livets slutskede. Den vi söker har ett genuint intresse för palliativ vård och trivs med att arbeta i team. Du har god pedagogisk förmåga och intresse att utbilda och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3607
Kontakt
  • Margrethe Tönder, verksamhetschef, 0303-980 06
Facklig företrädare
  • Katherine Nielsen, Läkarförbundet, 0303-983 48
Publicerat 2019-06-10
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Tillbaka till lediga jobb