Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du kombinera en arbetsledande roll med kliniskt arbete, i en spännande verksamhet? Då har du hittat rätt!

Operation 7 Sahlgrenska har en varierande verksamhet och tar hand om både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram. Åldersspannet på våra patienter sträcker sig från några månader upp till äldre. På vår enhet med fyra operationssalar arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns-, regions- och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även mammarkirurgi och käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det.

Verksamhet är förlagd dagtid måndag till fredag. Individuell introduktion sker utifrån dina förutsättningar.

Om arbetet

Vi söker dig som tycker om att leda en grupp och har öga för struktur och flöden. Som sektionsledare är du väl insatt i sjukhusets och verksamhetens värdegrund, visioner och mål samt arbetar både för hög patientsäkerhet och vårdkvalité. Du jobbar i nära samarbete med vårdenhetschef och sektionsledarkollega för att nå enhetens mål. I rollen har du tät kontakt med koordinatorer och vårdenhetsöverläkare för de opererande specialiteterna. Du ansvarar för arbetsledning och planering av det löpande arbetet på avdelningen samt fördelning av personal och resurser, utifrån verksamhetens olika behov. Som sektionsledare arbetar du för ett gott arbetsklimat med hög trivsel och är drivande i olika förbättringsarbeten på avdelningen.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i grunden, med ett uppdrag som sektionsledare på 60 %. Du kommer alltså kombinera kliniskt arbete med möjligheten att utvecklas i en arbetsledande roll.

Om dig

Till tjänsten som sektionsledare söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård eller undersköterska med flerårig erfarenhet från operationssjukvård. Det är meriterande om du drivit eller varit ansvarig för projekt samt om du har erfarenhet av att leda en grupp.

För att trivas i rollen som sektionsledare är du kommunikativ, bra på att samarbeta och känner dig bekväm med att arbetsleda en grupp. Du är lösningsfokuserad och ser positivt på variationer i arbetsdagen. Du har ett strukturerat arbetssätt, är ansvarstagande och vill tillsammans med kollegor skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3262
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jennie Winsnes, 072-244 81 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lovisa Wärnberg, 031-3428320
  • Kommunal, Gunilla Mattsson, 031-342 83 30
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-06-09

Tillbaka till lediga jobb