Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Kirurgi Östra bedriver högkvalificerad vård med inriktning på gastroenterologisk kirurgi, överviktskirurgi och avancerad behandling av allvarliga mjukdelsinfektioner och har cirka 300 anställda. Inom verksamheten finns kolorektalkirurgisk vårdavdelning, övre gastrointestinal vårdavdelning samt en akutkirurgisk vårdavdelning.

Inom kliniken finns flera forskningsgrupper knutna till verksamheten. Dessa har en mängd olika projekt och studier och involverar flera yrkeskategorier. Ett brett samarbete finns med olika avdelningar och akademin inom sjukhuset såväl som externa aktörer.  

Om tjänsten

I din tjänst som forskningssjuksköterska kommer du att arbeta 50 % kliniskt och 50 % med forskning. Forskningsdelen innebär olika arbetsuppgifter såsom att följa studieprotokoll, screena patienter, delta i planering, genomförande och uppföljning av olika forskningsprojekt och studier. I tjänsten ingår provtagning, såväl blodprover som vävnadsprovtagning samt ansvar och hantering av dessa enligt studieprotokoll. Som forskningssjuksköterska kommer du att handleda, undervisa och stötta personal i studiespecifikt arbete på kliniken och där samarbete finns.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom kirurgi. Erfarenhet av tidigare forskningsarbete är meriterande såväl som erfarenhet av kirurgisk vård. Kunskap om GCP och forskningsmetodik är också värdefullt.

Du förväntas ha god datavana och vara väl förtrogen med Officepaketet. Vi vill att du är självständig med ett strukturerat arbetssätt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är noggrann, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3261
Kontakt
  • Verksamhetschef, Malin Ek , 031-343 44 35
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monika Teräs , 031-343 79 60
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-05-30

Tillbaka till lediga jobb