Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Neuromottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Neuromottagning Sahlgrenska är en del av Neurosjukvården och tar emot patienter i behov av såväl neurokirurgiska som neurologiska insatser. Verksamheten bedrivs i tvärprofessionella team och omfattar basal och högspecialiserad neurosjukvård. Mottagningen har också en enhet för dagsjukvård. Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet, intresse och engagemang för fortsatt utveckling av Neurosjukvård! i allmänhet och Parkinson-/motorikvård i synnerhet!

Om arbetsuppgifter 
I denna tjänst kommer du att verka inom vårt Parkinson- och motorikteam då en av teamets 2 ordinarie sjuksköterskor kommer att arbeta deltid i ett projekt under några år framöver.

Som sjuksköterska kommer du att träffa patienter som kommer för olika typer av behandlingsinsatser, såväl enskilt som tillsammans med övriga i teamet. I arbetet ingår även uppföljning av behandling, telefonrådgivning, att ge råd och stöd till patienter, närstående och övriga vårdgivare, patientinformation och andra på en mottagning förekommande arbetsuppgifter.

Såväl i teamet som på mottagningen kommer du att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och teammedarbetare med olika professioner. Arbetet sker dagtid, fördelat över måndag - fredag. Om du önskar utökad tjänstgöringsgrad kan möjlighet finnas att kombinera med arbete inom något av verksamhetens övriga team eller på avdelning. Då tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning söker vi dig som är intresserad av att satsa på neurologi ur ett längre perspektiv. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Om dig 
Du är en person med personlig mognad, är trygg i din yrkesroll med god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat med utrymme för flexibilitet, liksom en god initiativ- och samarbetsförmåga där teamarbete är en självklarhet. Ett krav är att du är legitimerad sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete inom neurosjukvård. Meriterande är om du har erfarenhet av att ha arbetat med patienter med Parkinson-/motorikdiagnoser, liksom tidigare erfarenhet av  team- och mottagningsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 01-09-2019 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3255
Kontakt
  • Karin Hallén, enhetschef , 070-693 78 09
  • Carina Karlberg, sjuksköterska , 031-342 89 49
  • Björn Holmberg, överläkare , 031-342 10 00
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-05-30

Tillbaka till lediga jobb