Närhälsan Hjällbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Hjällbo är en väletablerad vårdcentral med gott rykte och med drygt 12 900 listade patienter. Befolkningen är ung, ofta barnrik och har sitt ursprung från hela världen. Vår barnavårdscentral och Familjecentral finns en trappa upp från vårdcentralen och samarbetet är mycket gott. Du kommer till en positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar för kontinuerliga förbättringar. Vårdcentralen har alla de övriga kompetenserna som en vårdcentral bör ha såsom sjuksköterskemottagningar och ett psykosocialt team som består av tre psykologer. Dessutom finns dietist, sjukgymnast och rehabkoordinator.

Om arbetet

Att arbeta som psykolog hos oss präglas av en helhetssyn på människor. På vårdcentralen har vi i uppdrag att erbjuda ungdomar och vuxna med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande. Arbetet sker i nära samverkan med läkare och andra yrkesgrupper.

Du kommer få arbeta, under handledning, med bedömning, utredning och psykoterapeutiskt behandlingsarbete, i första hand korttidsterapier, med flexibel behandling anpassad efter patientens behov. Du kommer delta i vårdcentralens teamarbete kring personer med psykisk ohälsa där samarbete med övrig personal på vårdcentralen och andra verksamheter kommer vara en viktig del av ditt arbete.

Då vårdcentralen ligger i ett mångkulturellt område förekommer arbete med tolk.

Om dig

Vi söker dig som har avlagt psykologexamen och har särskilt intresse av att arbeta i vårt område. Då ditt arbete som PTP-psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga till självständigt arbete samt god samarbetsförmåga. Du skall också leva upp till våra kärnvärden; nytänkande, pålitlig och omtänksam.

Villkor

Tjänsten gäller en visstidsanställning under ett år.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3245
Kontakt
  • Ann Martinius, tf Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 83 03 45
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, Tfn 0705 - 08 67 81
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-29

Tillbaka till lediga jobb