Närhälsan Nossebro Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Nossebro vårdcentral har ca 5000 listade patienter. Vi huserar i nyrenoverade lokaler. Vi arbetar teambaserat med våra patienter. Team kan bestå av läkare, DSK, SSK, USK, Med Sekreterare, Psykoterapeut och Medicinsk Fotvård. Samarbetsklimatet är gott både inom professionerna och emellan professionerna vilket möjliggör kontinuerligt arbete med kvalitetsförbättringar med fokus på personcentrerad vård och där alla är delaktiga på ett eller annat sätt. Vi vill ge kvalitativ vård som skapar värde till våra kunder och patienter och som leder till ett hållbart arbetssätt för oss i verksamheten. Ledorden för oss är att vara Omtänksam, Nytänkande och Pålitlig oavsett om det är för patienterna kollegialt eller tvärprofessionellt samarbete. Medarbetarna som arbetar här säger att ”det är så skönt att vi kan skratta på jobbet” att det känns tryggt ”- jag vet att jag alltid kan fråga eller bolla med någon om jag behöver det”.

Om arbetet
Arbetsuppgifter är växlande alla basfunktioner som efter triagering ta emot akuta patienter, årskontroller, eller patientbesök med nyuppkomna besvär. Utöver det så kommer du att få ett ansvarsområde, vilket ansvarsområde beror på vad du har med dig till oss och vad som behövs i verksamheten t.ex. äldreboende och/eller BVC. Viss jourtjänstgöring sker kväll och/eller helg, det blir i snitt två pass inom en tre månaders period.

 Om dig

  • Vi söker dig som är färdig specialist i allmänmedicin. Är legitimerad i Sverige och har Svenska C1 enligt europarådets nivåskala. Du får gärna ha annan utbildning utöver som kan användas i arbetet på en vårdcentral.
  • Vi söker dig som har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor.
  • Vi söker dig som har lätt för att kommunicera, skapa relationer och har ett genuint intresse i samverkan utveckla dig själv och verksamheten.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid och värdesätter egenskaper som den medarbetare vi söker kan komplettera eller bidra med något nytt i vår verksamhet.
Naturligtvis är handledarutbildning ett plus.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid efter överenskommelse.
Det kan bli aktuellt med 1-2 befattningar beroende på de sökandes önskan om tjänstgöringsgrad.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Nossebro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3233
Kontakt
  • Kajsa Quitz, Vårdcentralschef, tel. 076-051 98 01
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, tel. 070-290 52 96
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-06-24

Tillbaka till lediga jobb